Over ons

Breda-Fysiotherapie is een Maatschap van Lonneke Spijkers, Hans Welp en Joep Wolbers.

De fysiotherapeutische zorg wordt verleend door ons en onze collegae die werkzaam zijn in drie praktijken, allen gelokaliseerd in Breda-Noord en de Haagse Beemden.

Met deze samenwerking willen we gebruik maken van de expertise van verschillende collegae met ieder hun eigen specifieke aandachtsgebied, op grond waarvan we u de meest adequate fysiotherapeutische behandeling kunnen bieden.

Voor meer informatie nodigen wij u uit via het menu de verschillende onderdelen van de website te lezen, u kunt ook het informatieformulier invullen en versturen naar ons e-mail adres.

E-mail: info@breda-fysiotherapie.nl

Ons team

Benieuwd naar het team van Breda Fysiotherapie?

istockphoto-499603000-612x612[2].jpg

Onze visie

MISSIE BREDA FYSIOTHERAPIE

Persoonlijk en vakkundig fysiotherapeutisch maatwerk, altijd binnen handbereik.

 

VISIE BREDA FYSIOTHERAPIE

Wij leveren de best mogelijke fysiotherapeutische kwaliteit omdat wij:

  • Naast het voldoen aan alle voorwaarden, volgens de wettelijk vastgestelde kaders, gekozen hebben voor het continue verbeteren van alle processen die onderdeel zijn van de praktijk.
  • Werken met een team van goed geschoolde gedreven professionals die vanuit hun unieke expertise een bijdrage leveren aan het bewegend functioneren maar daarnaast ook patiënttevredenheid en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.
  • Beschikken over aangename goed bereikbare praktijkruimtes die voor iedereen toegankelijk zijn en waar adequate behandelruimtes en middelen voor handen zijn.
  • Kwali-teit/tijd als een must zien en door zoveel als mogelijk in te spelen op de individuele behoeften van de cliënt.
  • Streven naar goede contacten met verwijzers en zorgverzekeraars om de patiënt de juiste zorg te kunnen bieden.
  • Een onderdeel zijn van een transmurale zorgketen van de eerste lijn.
  • Onszelf blijven ontwikkelen door middel van verschillende bij- en nascholingen.
  • Onszelf blijven informeren over ontwikkelingen binnen het wetenschappelijk onderzoek van de fysiotherapie en elementen van “Best Practice” en “Evidence Based Practice”.