Verhuizing van locatie Groenedijkplein

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de verhuizing van onze locatie Groenedijkplein naar het nieuwe Buurthuis van de Toekomst
Het voormalige buurthuis Geeren Zuid is door Singelveste Allee-Wonen aangekocht van de gemeente Breda.
Gedurende 8 maanden is het gesloten geweest en voor de bewoners van de wijk was geen ruimte meer voor hun sociaal maatschappelijke activiteiten.
Singelveste heeft het buurthuis nu weer tijdelijk opengesteld voor de diverse activiteiten van, voor en door de bewoners van de wijk.
In de zomer wordt het gesloten voor de verbouwing om eind van dit jaar te worden heropend als het nieuwe Buurthuis van de Toekomst. Naast het paramedisch centrum zullen er een buurtrestaurant en verschillende ruimtes voor sociaal maatschappelijke activiteiten komen.
Breda-Fysiotherapie betrekt naast logopedie en verloskunde het paramedisch centrum.
Het unieke van dit project is dat bij de verbouwing en inrichting van het centrum de toekomstige gebruikers en bewoners van de wijk een belangrijke stem krijgen in het ontwerp.
Zowel het interieur als de omliggende tuin worden samen met de gebruikers/bewoners, interieurarchitect en tuinarchitect in een ontwerpatelier vorm gegeven.
Om een indruk te krijgen hoe dit is verlopen kunt u hier een paar korte filmpjes bekijken

Met ingang van 1 juli 2009 is Dianne Klein in dienst getreden als fysiotherapeute. Zij doet hoofdzakelijk behandelingen aan huis. Zij is gespecialiseerd in zgn “niet aangeboren hersenletsels” zoals CVA. Dianne behandelt/begeleidt namens Parknet/Parkinsonnet parkinsonpatiënten in de wijk de Haagse Beemden.

Maeike Klaasen, de kinderfysiotherapeute, heeft met ingang van 23 februari 2010 de praktijk verlaten.
Om het aanbod van fysiotherapeutische behandelingen zo breed mogelijk te maken hebben wij een collegiale samenwerking met
kinderfysiotherapeute Marjo van Donselaar.

Lilian van der Meij-Schaap (administratief medewerkster) heeft met ingang van 01-02-2012 de praktijk verlaten.