Actueel

Zwangerschapsverlof

Onze collega Maartje Nefs is in de periode van 26-01-2017 tot en met 04-06-2017 aan het genieten van haar zwangerschapsverlof.

In die periode worden haar activiteiten op MC Donk waargenomen door de volgende collegae.

Whitney Ong, collega fysiotherapeut van Maatschap Breda Fysiotherapie, zij is aanwezig op dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend.

Roos van Heesewijk, bekkenfysiotherapeut, oedeemtherapeut, u kunt uw cliënt een afspraak laten maken door te bellen naar 076-5205194 of u kunt dat doen via de u bekende nummers van onze maatschap.

Riët Timmerman, collega fysiotherapie-NLP-coach, opleiding stressmanagement en re-integratie, uit Gorinchem, is beschikbaar op dinsdagmiddag, woensdagochtend, woensdagmiddag en vrijdagmiddag om de cliënten, die voor fysiotherapie-psychosomatiek worden doorverwezen, te behandelen.

Reuma Netwerk

Met ingang van heden is Breda Fysiotherapie toegetreden tot het Reuma Netwerk.
Hans en Bart hebben de benodigde nascholingen gevolgd en kunnen reumapatiënten volgens de huidige standaarden behandelen.

Jamie Paling

Onze medewerkster Eline Loman-Leewes heeft na de geboorte van haar dochtertje te kennen gegeven niet meer terug te keren in de praktijk. Zij heeft een andere baan in haar woonplaats Etten-Leur en combineert die met de zorg voor haar kind.
Wij hebben in de persoon van Jamie Paling een goede vervangster voor Eline gevonden.
Jamie is in 2014 afgestudeerd.
Binnenkort volgt meer informatie.

“ONS” Paramedisch Centrum

Het is zover!!!
Onze Locatie Groenedijkplein is verhuisd naar “ONS” Paramedisch Centrum.
Na een half jaar verbouwen is het voormalige buurthuis Geeren Zuid omgetoverd tot het zeer uitnodigende gebouw “ONS” waarin naast het Paramedisch Centrum nog veel meer gevestigd is, zoals een wijkrestaurant, een wijkatelier, het Start College, haal- en brengpunt Bibliotheek Breda, vrouwenstudio Amalia en nog veel meer.
Informatie over het gebouw: www.onsingeeren-zuid.nl

We zijn ook trots dat we binnen het Paramedisch Centrum de samenwerking hebben gevonden met Podotherapie, Ergotherapie, Kinderfysiotherapie, Bekkentherapie en Diëtetiek.

Verhuizing van locatie Groenedijkplein

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de verhuizing van onze locatie Groenedijkplein naar het nieuwe Buurthuis van de Toekomst
Het voormalige buurthuis Geeren Zuid is door Singelveste Allee-Wonen aangekocht van de gemeente Breda.
Gedurende 8 maanden is het gesloten geweest en voor de bewoners van de wijk was geen ruimte meer voor hun sociaal maatschappelijke activiteiten.
Singelveste heeft het buurthuis nu weer tijdelijk opengesteld voor de diverse activiteiten van, voor en door de bewoners van de wijk.
In de zomer wordt het gesloten voor de verbouwing om eind van dit jaar te worden heropend als het nieuwe Buurthuis van de Toekomst. Naast het paramedisch centrum zullen er een buurtrestaurant en verschillende ruimtes voor sociaal maatschappelijke activiteiten komen.
Breda-Fysiotherapie betrekt naast logopedie en verloskunde het paramedisch centrum.
Het unieke van dit project is dat bij de verbouwing en inrichting van het centrum de toekomstige gebruikers en bewoners van de wijk een belangrijke stem krijgen in het ontwerp.
Zowel het interieur als de omliggende tuin worden samen met de gebruikers/bewoners, interieurarchitect en tuinarchitect in een ontwerpatelier vorm gegeven.
Om een indruk te krijgen hoe dit is verlopen kunt u hier een paar korte filmpjes bekijken

Met ingang van 1 juli 2009 is Dianne Klein in dienst getreden als fysiotherapeute. Zij doet hoofdzakelijk behandelingen aan huis. Zij is gespecialiseerd in zgn “niet aangeboren hersenletsels” zoals CVA. Dianne behandelt/begeleidt namens Parknet/Parkinsonnet parkinsonpatiënten in de wijk de Haagse Beemden.

Maeike Klaasen, de kinderfysiotherapeute, heeft met ingang van 23 februari 2010 de praktijk verlaten.
Om het aanbod van fysiotherapeutische behandelingen zo breed mogelijk te maken hebben wij een collegiale samenwerking met
kinderfysiotherapeute Marjo van Donselaar.

Lilian van der Meij-Schaap (administratief medewerkster) heeft met ingang van 01-02-2012 de praktijk verlaten.